VEM ÄR VI

Företaget DoSmart AB driver en e-handel. Vi har ingen fysisk butik eller showroom. Vårt lager finns i Malmö och vårt säte finns i västra Vellinge. Det finns möjlighet att se och prova våra el-scooter efter överenskommelse.
VD-n och grundaren Jörgen genom sin muskelsjukdom vet hur viktigt det är att få rätt hjälpmedel som används till rätt sjukdom och samtidigt ser modernt ut.

TJÄNSTER

Vi på DoSmart AB erbjuder dig innovativa och smarta produkter och tjänster som kommer att göra ditt arbete och fritid roligare och betydligt mer effektivt. Vi vänder oss till dig som anser att vardags -livet och -arbetet i och utanför hemmet ska vara smart, enkelt och problemfritt.

KVALITETSPOLICY

Alla har vi någon gång stött på problem när vi utfört vardagssysslorna eller önskat att arbetet skulle gå smidigare och ta mindre tid. Vi vill ha smarta produkter som underlättar vardagen och dess nödvändiga sysslor.

Som kund hos oss är det viktigt att det känns tryggt, går snabbt, är smart och kvalitativt. För oss finns det inga dumma frågor och ingenting är omöjligt.

Vi har ständig kontakt med vår tillverkare om idéer, förbättringar och nyheter.

Välkommen att ringa vår kundtjänst 0760 22 41 90