Om DoSmart

AFFÄRSIDÉ

Vi på DoSmart AB erbjuder dig innovativa och smarta produkter och tjänster som kommer att göra ditt arbete och fritid roligare och betydligt mer effektivt. Vi vänder oss till dig som anser att vardags -livet och -arbetet i och utanför hemmet ska vara smart, enkelt och problemfritt.

BAKGRUND

Bakgrunden till vår idé framkom under en resa i Europa när Jörgen hade med sig sin el-scooter City och körde runt på gator och torg. Flertalet människor kom fram och frågade vart man kunde köpa en sådan. Samtidigt dök ett UF företag upp på blocket som var till salu. Företaget hade startat okt-13 som ett UF med 3 personer ifrån Mikael Elias Teoretiska gymnasium i Göteborg. I augusti -14 köpte vi upp verksamheten. Vi fördjupade oss i deras affärsidé och insåg snabbt att det finns många smarta produkter som allmänheten bör ta del av.

VEM ÄR VI?

DoSmart är en webbutik. Vi har tyvärr ingen fysisk butik eller showroom. Vårt lager finns utanför Ängelholm, vårt säte finns i västra Skåne. Det finns möjlighet att se och prova våra elscootrar i Skåne efter överenskommelse.

Jörgen är handikappad och lider av en muskelsjukdom. Han vet hur viktigt det är att få rätt grejor som ser moderna ut och används till rätt sjukdom.

TRYGGHET – SERVICE – KVALITET

Alla har vi någon gång stött på problem när vi utfört vardagssysslorna eller önskat att arbetet skulle gå smidigare och ta mindre tid. Vi vill ha smarta produkter som underlättar vardagen och dess nödvändiga sysslor.

Som kund hos oss är det viktigt att det känns tryggt, går snabbt, är smart och kvalitativt. För oss finns det inga dumma frågor och ingenting är omöjligt.

Vi har ständig kontakt med vår tillverkare om idéer, förbättringar och nyheter.

Välkommen att ringa vår kundtjänst 010-510 03 33

 

DoSmart Sweden AB
Org.nr: 559152-0654
Bankgiro: 5320-6371
Företaget är godkänt för F-skatt.