Om DoSmart

VISION

Vår vision är att i framtiden vara kundernas självklara lösning på vardagsproblematiken. Vi vill på ett smart sätt göra vardagslivet för kunden enkelt och problemfritt. Det som kommer att skilja oss från konkurrenterna är att hos oss kommer kunden att kunna hitta ett noga utvalt sortiment som passar den moderna och behövande kunden.

AFFÄRSIDÉ

Vi på DoSmart erbjuder dig innovativa och smarta produkter och tjänster som kommer att göra ditt arbete och fritid roligare och betydligt mer effektivt. Vi vänder oss till dig som anser att vardagsarbetet i och utanför hemmet är tråkigt och tar alldeles för lång tid.

BAKGRUND

Bakgrunden till vår idé framkom under en resa i Europa när Jörgen hade med sig sin el-scooter och körde runt på gator och torg. Flertalet människor kom fram och frågade vart man kunde köpa en sådan. Samtidigt dök ett UF företag upp på blocket som var till salu. Företaget hade startat okt-13 som ett UF med 3 personer ifrån Mikael Elias Teoretiska gymnasium i Göteborg. I augusti -14 köpte vi upp verksamheten. Vi fördjupade oss i deras affärsidé och insåg snabbt att det finns många smarta produkter som allmänheten bör ta del av.

VEM ÄR VI?

Jörgen är själv handikappad och lider av en muskelsjukdom. Han vet hur viktigt det är att få rätt grejor som ser moderna ut och används till rätt sjukdom.

André har tidigare lång erfarenhet att driva e-handel inom fritidskläder, sport o fritid, och utbilda i HLR samt försäljning av hjärtstartare.

DoSmart, André och Jörgen

TRYGGHET – SERVICE – KVALITET

Alla har vi någon gång stött på problem när vi utfört vardagssysslorna eller önskat att arbetet skulle gå smidigare och ta mindre tid. Vi vill ha smarta produkter som underlättar vardagen och dess nödvändiga sysslor.

Som kund hos oss är det viktigt att det känns tryggt, går snabbt, är smart och kvalitativt. För oss finns det inga dumma frågor och ingenting är omöjligt.

Vi har ständig kontakt med vår tillverkare om idéer, förbättringar och nyheter.

Välkommen att ringa vår kundtjänst 010-5100333

 

DoSmart Sweden HB

Org.nr: 969773-5984
Företaget är godkänt för F-skatt.
Vårt bankgiro: 340-4928