Vi har utvärderat utbudet av hjärtstartare och valt att marknadsföra, Zoll AED Plus.

Zoll AED Plus har mycket hög kvalité och är ett av de största och tryggaste märkena i världen.

AED_Plus_hjartstartare_broschyr

Trygghet.

När du köper en hjärtstartare av oss ingår 7 års garanti för Zoll AED Plus och 8 års garanti för CR Plus samt CR 2. Med hjärtstartaren ingår batterier och elektroder. Du kan även välja om du vill ha en bärväska eller ett väggfäste som tillbehör.

Utöver det erbjuder vi även en rad tillbehör till din hjärtstartare. Däribland skyltar, larmade väggskåp och särskilda barnelektroder. Utifrån ditt val av placering kan vi hjälpa dig att välja rätt tillbehör.

Enkel att använda.

Zoll AED Plus är enkel att använda på många sätt. Den ger dig tydliga röstinstruktioner på svenska. LCD displayen ger dig anvisningarna i text. Bilder på displayen visar på ett tydligt sätt räddningsprocessens alla olika steg. Det gör bland annat att modellen är lämplig att använda på platser där det annars kan vara svårt att uppfatta röstinstruktioner, som till exempel i industrilokaler och i stora folksamlingar.

Unikt HLR-stöd. Zoll AED Plus är en av få hjärtstartare som både mäter djupet och frekvensen på bröstkompressionerna under hjärt-lungräddningen. Du får kontinuerlig feedback med uttryck som ”tryck hårdare” eller ”bra kompressioner”. Den här hjärtstartaren hjälper dig göra de rekommenderade bröstkompressionerna, med ett djup av 5-6 cm.

Tålig design. Zoll AED Plus har högt skydd för damm, smuts och vatten (IP 55). På så sätt kan du placera hjärtstartaren där den kan göra mest nytta, utan att begränsas av varken dammiga miljöer eller kalla och fuktiga miljöer.

Med 7 års garanti och 5 års hållbarhet på batterier och elektroder är Zoll AED Plus enkel att äga. Till skillnad från många andra hjärtstartare är batterierna av standardtyp (Duracell/Varta) och kan därför enkelt bytas. Du kan även känna dig trygg med att hjärtstartaren fungerar tack vare dess veckovisa självtester som säkerställer att den fungerar som den ska.